Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vaginalinis kamuoliukas Candy

Prekės ženklas: Imtoy
0 atsiliepimų
179.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Tai jūsų asmeninis Kėgelio pratimų treniruoklis. Būkite sveika ir pasitikėkite savimi!

Pagamintas iš itin švelnaus, netoksiško, antialerginio medicininio silikono, kurio sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų, ant jo nesikaupia bakterijos ir jį ypatingai lengva valyti ir prižiūrėti.

Išmanusis vaginalinis kamuoliukas, valdomas nuotoliniu būdų jūsų išmaniajame telefone, jums tereikia atsisiųsti programėlę. Programėlėje rasite profesionalius treniruočių kursus, galėsite sekti savo progresą, siekti užsibrėžtų tikslų bei likti motyvuota!

Specialaus dizaino kamuoliukas, sukurtas taip, kad padidintų treniruočių efektyvumą, o dėl to trumpėja dubens dugno raumenų tvirtėjimo laikas. 

Treniruotės susideda iš trijų etapų:

  • Adaptacinis: visų pirma reikia pabudinti dubens dugno raumenis, o ne imtis sudėtingų treniruočių. Niekada ne vėlu pradėti! „Pabudimo“ etapas susideda iš keturių fazių, kiekvienai fazei skirta 3 – 15 minučių. Pajuskite savo dubens dugno raumenis ir kaip grįžta jų elastingumas.
  • Pažengusių etapas: į šį etapą įeina vaikščiojimas, pritūpimai ir laipiojimas, kartu dėvint kamuoliuką. Stiprinkite raumenis, deginkite riebalus šlaunyse, ant liemens ir pilvo.
  • „Švytėjimo“ - treniruočių tęsimo etapas: šiam etapui nėra jokios laiko ribos. Rekomenduojama pratimus atlikti 2 – 3 kartus per savaitę po 15 minučių. Etapas skirtas išlaikyti pasiektiems rezultatams.

Vaginalinis kamuoliukas yra 33 milimetrų skersmens, todėl tinka daugeliui moterų. Visiškai atsparus vandeniui, todėl treniruotis galėsite ir maudydamasi vonioje! Taip pat kamuoliukas vibruoja ypač tyliai, todėl pratimai išliks diskretiški. 

Kamuoliuke įmontuotas ypač jautrus sensorius, kuris labai tiksliai renka informaciją apie jūsų treniruotes. Kiekvienas judesys, atliktas su kamuoliuku, yra įrašomas ir analizuojamas. Programėlėje galite sekti savo progresą, ji leidžia neprarasti motyvacijos, ja ypač lengva naudotis.

Kamuoliukas pakraunamas, todėl galėsite pamiršti rūpestį dėl baterijų, tačiau jo pakrovimo technologija tikrai ypatinga! Pakraunamas specialiame dėkle, kuris ne tik krauna, bet ir naikina bakterijas. Į dėklą įmontuota ultravioletinių spindulių lempa, dėl kurios kraudama kamuoliuką sterilizuosite. Ši inovatyvi technologija nužudo 270 skirtingų bakterijų rūšių. Po treniruotės nuplaukite kamuoliuką vandeniu ir įdėkite į dėklą sterilizacijai, tai taip paprasta! 

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu

Medžiaga: silikonas

Skersmuo: 3,3 cm

Vibracija: yra

Pakraunamas

Belaidis

Veikia ypatingai tyliai

Spalva: balta
 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.