Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Fun Factory VOLITA

Prekės ženklas: Fun factory
1 atsiliepimas
5.00 1
34.90 € 31.41 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Galingas orgazmo ieškotojas, mažasis VOLITA vibratorius! Sumažinta Fun Factory VOLTA vibratoriaus versija, turinti tuos pačius veikimo principus, kurie padidina Jūsų susijaudinimą ir didžiulės vibracijos galia suteikia neapsakomą malonumą. Naudokite jį klitoriui, lytinėms lūpoms, peniui, speneliams ir kitoms erogeninėms zonoms, kad pasiektumėte dar nepatirtą malonumą tiek kartu, tiek atskirai. 

Šis žaisliukas puikiai tinka išorinei stimuliacijai tiek solo, tiek porų žaidimams. Diskretiškas, todėl bus lengva su savimi jį nešiotis ir tylus, todėl Jūsų niekas negirdės. Turi vieną vibravimo lygį, bet dėl savo tvirto motoro, vibracija yra labai galinga. Vibratorius puikiai tinka tiek oralinei, tiek vaginalinei stimuliacijai, jis neturi kūnui kenksmingų medžiagų ir yra 100% atsparus vandeniui, todėl savo kūnišką aistrą galėsite perkelti į dušą ar vonią.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. 

Fun Factory - viena pirmaujančių sekso žaislų gamintojų Europoje, garsėjanti prekių kokybe ir elegancija.

Medžiaga: 100% medicininis silikonas

Ilgis: 16 cm

Skersmuo: 3,1 cm

Funkcijos: 1 vibravimo lygis

Baterijos: 1 x AA (nepridedama)

Veikimo laikas: iki 4 valandų

Spalva: violetinė

Kūnui saugios medžiagos

Neakytas ir hipoalerginis

100% atsparus vandeniui

Pagamintas Vokietijoje

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Fainas universalus vibratorius. Toks mažutis, vietos neužima, o naudojam viskam, tiek erogeninem zonom, tiek pedom, kaklui.:)
      Roneta
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.