Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Snail (rožinis)

Prekės ženklas: Snail Vibe
0 atsiliepimų
119.00 € 83.30 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Šį vibratorių sukūrė profesionalai, remdamiesi moksliniais tyrimais ir plėtra. Moksliniai tyrimai įrodė, kad apie 75% moterų negali pasiekti orgazmo stimuliuojant tik makštį be klitorio, jei jis yra daugiau nei 2,5 cm atstumu nuo makšties. Snail vibratorius suprojektuotas su 2,5 cm klitorio dalies spinduliu ir lanksčia jungtimi bet kuriai klitorio padėčiai.

Šis vibratorius siūlo didžiausią dvigubos stimuliacijos amplitudę - 7 kartus daugiau nei kiti vibratoriai. Jis suteikia sinchroninį klitorio ir makšties stimuliavimą specialiais judesiais, imituojančiais lytinį aktą. Išorinę ir vidinę stimuliaciją jungia „tiltas“, per kurį klitorio orgazmas tampa makšties orgazmu arba atvirkščiai. Vienu metu stimuliuojamos dvi erogeninės zonos. 5 greičiai ir 5 režimai, valdomi mygtukais, esančiais ant rankenos.

Jau ilgą laiką pasaulio sekso žaislų pramonės lyderiai bando sukurti universalų vibratorių su judančiu klitorio stimuliatoriumi. Tačiau nėra vieno modelio, kuris galėtų pasigirti viso kūno masažuoklio vibruojančia jėga, dildo įterpimo gyliu ir dviguba rabbit vibratoriaus stimuliacija. Snail sujungia aštuonias stimuliacijos rūšis ir tuo pačiu metu pakeičia visas tris sekso žaislų rūšis.

Pagamintas iš silikono, kuris pasižymi šilko švelnumo paviršiumi, neturi kenksmingų ftalatų, yra antialerginis ir ypač greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Įkraunamas, dėl to kur kas ilgaamžiškesnis ir galingesnis nei baterijomis varomi sekso žaisliukai. Atsparus vandeniui, dėl to galėsite naudoti ir duše.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu valikliu.

Medžiaga: silikonas

Visas ilgis: 24 cm

Skersmuo: 3,5 cm

Funkcijos: 5 greičiai ir 5 režimai

Įkrovimo laikas: 2 h

Veikimo laikas: 1 h

Spalva: rožinė

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.