Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vaginalinis kamuoliukas E-Stim

Prekės ženklas: CalExotics
0 atsiliepimų
99.99 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Revoliucinis naujasis nuotoliniu būdu valdomas E-Stim kamuoliukas iš Calexotics daro Kegel pratimus paprastus ir malonius. Kamuoliukas skirtas stiprinti ir tonizuoti Jūsų dubens raumenis, kurie yra atsakingi už intensyvius orgazmus. E-Stim kamuoliukas pagamintas iš kūnui saugaus silikono, jų ilgis su ištraukiamu laideliu – 7,6 cm, o diametras siekia 3,2 cm, sveria 80 g. Šis kamuoliukas turi 5 elektronines stimuliacijas ir 7 vibracijos funkcijas, kurios ne tik suteiks malonią treniruotę, bet ir suteiks malonių intymių pojūčių stiprinant raumenis. Kamuoliukas atsparus vandeniui, todėl galėsite mankštintis visur: duše, vonioje ir yra kraunamas pridedamu USB laidu. Maksimalus kamuoliuko veikimo laikas 120 min, o įkrauti juos tereikia iki 1 val.

Rekomenduojama naudoti su vandens pagrindo lubrikantu. 

Medžiaga: silikonas, ABS, plastikas, poliuretano danga
Ilgis: 7,6 cm
Diametras: 3,2 cm
Spalva: mėlyna
Funkcijos: 5 elektroninės stimuliacijos ir 7 vibravimo funkcijos

Savybės: 
100% atsparus vandeniui
Baterijos: įkraunamas USB laidu (pridedamas)
Veikimo laikas: 120 min
Krovimo laikas:1 valanda

Elektrinė stimuliacija veikia tiekiant elektros srovę į dubens pagrindo raumenis – taip pasiekimas greitesnis rezultatas.
 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.