Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Masažuoklis Ultra Powerful

Prekės ženklas: Lovetoy
0 atsiliepimų
67.80 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Trokštate masažo, kuris padėtų atsipalaiduoti ir nukeltų į malonumų viršūnę? Išbandykite viso kūno masažuoklį, kuris turi lankstų kaklelį, dėl to leis mėgautis masažu bet kokioje pozoje. Stimuliuoti galite klitorių, spenelius, sėklides, nugarą ar padus!

Masažuoklis turi 10 vibracijos režimų ir 5 vibracijos greičius, visos funkcijos valdomos vieno mygtuko paspaudimu. Galvutė pagaminta iš silikono, kuris yra bekvapis, saugus kūnui ir greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Veikia itin tyliai.

Rekomenduojama naudoti su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakeriniu sekso žaislų valikliu

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 30,48 cm

Svoris: 301 g

Įkraunamas USB jungtimi

Funkcijos: 10 vibracijos režimų ir 5 vibracijos greičiai

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.