Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Prostatos masažuoklis Thrusting & Vibrating Butt Plug

Prekės ženklas: You2toys
0 atsiliepimų
99.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Žaisliukas, vertinantiems aukščiausią kokybę ir pačius karščiausius pojūčius. Prostatos masažuoklis „Thrusting & Vibrating Butt Plug“ padės jums atrasti savo karščiausius taškus ir patirti nepamirštamą malonumą. 

Prostatos masažuoklis turi itin naudingą funkciją – atlieka frikcijas, t.y juda aukštyn žemyn, taip dar labaiau sustiprindamas malonumą.

Masažuoklio ilgis: 12.3 cm, įterpiamas ilgis 8.1 cm; skersmuo 2.3 –2.8 cm.
Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos – medicininio silikono, šis žaisliukas yra visiškai saugus naudoti, taip lengvai valomas, ant paviršiaus nesikaupia bakterijos, bei kvapai. Masažuoklis taip pat yra atsparus vandeniui –malonumais mėgautis galėsite duše arba vonioje.

Žaisliukas nuotolinį valdymą pulteliu, galėsite rinktis net iš 12 skirtingų vibracijos režimų. Turi atminties funkciją, prisimena paskutinį naudotą režimą prieš išjungiant. Jums nereikės rūpintis baterijomis – žaisliukas įkraunamas USB tipo įkrovikliu. Į komplektą taip pat įeina laikymo maišelis.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu, bei valyti antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas, PU, ABS
Ilgis: 12,3 cm, įterpiamas ilgis 8.1 cm
Skersmuo: 2.3 – 2.8 cm
Vibracija: 12 režimų
Įkrovimas: USB, pultelis 1xAAA (nepridėta)
Spalva: juoda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.