Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Sekso mašina Hismith

Prekės ženklas: Hismith
0 atsiliepimų
299.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Nors ši sekso mašina atrodo mažo dydžio, tačiau jos traukos jėga yra didesnė, nei galėjote įsivaizduoti! Ši kompaktiška, patogi kelionėms sekso mašina siūlo iki 9 skirtingų sekso pozų ir 3 traukos greičius: tai leidžia Jums visiškai pritaikyti ją pagal savo poreikius. 0–90 laipsnių kampo reguliavimas leidžia pakreipti norimu kampu, o prilimpantis padelis pritvirtinti prie lygaus paviršiaus, užfiksavimo svirtelė užtikrina, kad žaisliukas išliks savo vietoje. Komplekte yra realistiško dizaino, silikoninis dildo, kurį galėsite pritvirtinti prie strypo. Taip pat rasite specialų priedą, kurį pritvirtinę galėsite naudoti norimus dildo, analinius kaiščius ar vibratorius, turinčius prilimpantį pagrindą. Sekso mašina sukuria iki 5 centimetrų traukos gylį. Kompaktiškas įrenginio dydis reiškia, kad galite jį pasiimti visur ir visada - leisdamiesi į iš kojų verčiantį judesį. Ši sekso mašina taip pat yra su kokybišku nuotolinio valdymo pultu ir leidžia mėgautis laisvų rankų įranga. Taip pat galite parsisiųsti mobiliąją programėlę į savo išmanųjį telefoną ir valdymas bus dar modernesnis. Jei norite aštrių pojūčių ir gilią skverbtį suteikiančio žaisliuko, kurį galite pasiimti su savimi, kad ir kur vyktų malonus nuotykis, ši kelionėms tinkama sekso mašina gali būti puikus Jūsų pasirinkimas!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas, metalas, ABS

Įterpiamas ilgis: 5 cm

Funkcijos: 3 greičiai, 8 programos

12V / 2A DC laidas elektros tiekimui

Atsparumas vandeniui

Tylus veikimas

Valdoma pulteliu arba išmaniuoju telefonu

Spalva: violetinė, juoda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.