Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Astrea

Prekės ženklas: ToyJoy
1 atsiliepimas
5.00 1
89.99 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Elegantiškas rabbit tipo vibratorius, pasižymintis aukšta kokybe, estetišku dizainu ir funkcionalumu. Pagrindas šiek tiek išlenktas, kad pasiektų maksimalų malonumą ir nuneštų Jus į septintą dangų! Šonuose išraižymai papildomam jaudinimui sukurti. Triušiuko formos atšakėlė su stačiomis ausytėmis apgaubia klitorių ir velniškai jį stimuliuoja! 3 motorai specialiai sukurti dar intensyvesniam malonumui, valdomi mygtukais, esančiais ant rankenos, taigi pasirinksite kurioje vietoje kokio jaudinimo trokštate. Vibratorius turi 4 vibracijos režimus, 3 sukimosi funkcijas ir 3 vibracijos greičius, taigi pati suprantate koks stiprus malonumas Jūsų laukia. Pagamintas iš silikono, kuris malonus odai, greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų bei jokio kvapo. Medžiaga šilkinio švelnumo, vos ją palietusi norėsite išmėginti. Atsparus vandeniui, tylaus veikimo ir įkraunamas, taigi šis žaisliukas bus nepailstantis sekso partneris, pasiruošęs nerti su Jumis į giliuosius vandenis!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 21 cm

Skersmuo: 3,5 cm

Funkcijos: 4 vibracijos režimai, 3 sukimosi funkcijos ir 3 vibracijos greičiai

Įkraunamas USB jungtimi

Kuomet kraunasi šviečia indikatoriaus lemputė, kai įkrautas lemputė nebešviečia

Atsparus vandeniui

Spalva: rožinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Nuostabus!! Kol kas matau tik pliusus. Nustebino tas sukimasis ir kad galima atskirai reguliuotis vibracijos intencyvuma ir sukimosi greiti. Lengva naudotis, tikrai tylus, super, kad atsparus vandeniui, ikraunamas. Rekomenduoju!!
      Rutele
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.